×

4NG | De enige Ucommerce Power House Partner in de Benelux

De ideale vervolgstap voor je e-commerce ambities

De ideale vervolgstap voor je e-commerce ambities

200+

Digitale specialisten

100+

Klanten

Power House partner

Sinds 2020

Ucommerce & 4NG

Wij hanteren een bewezen werkmethode om snel tot resultaat te komen en het risico te beperken. Uiteraard is de onderliggende techniek belangrijk, maar nog belangrijker is de methode die we hebben ontwikkeld om snel en secuur tot een werkende oplossing te komen.


Door onze betrokkenheid en getoonde kennis en kunde zijn we door Ucommerce beloond met 2 Most Valuable Professionals (MVP's) en de hoogste partnerstatus, namelijk Ucommerce Power House.

Wij zijn Powerhouse Partner

Als enige Power House Partner in de Benelux helpen we jou om je e-commerce ambities naar een volgend level te tillen. Door onze kennis en kunde ontwikkelen wij snel een volledig content & commerce platform dat geïntegreerd is met Umbraco of Sitecore.

Ucommerce Power House Partner
Online shopping

Onze bewezen werkwijze

  • Roadmap We starten met een inventarisatie van je eisen en doelen. Op basis daarvan maken we een roadmap en gaan we aan de slag.
  • Inrichting Vervolgens brengen we je systemen in kaart en kijken we hoe we Ucommerce kunnen integreren binnen Sitecore of Umbraco.
  • Basis data Wij verdiepen ons in jullie data om te kijken hoe Ucommerce zo goed mogelijk wordt geïmplementeerd, zodat jouw webshop groeit.
  • Design Onze designers zorgen ervoor dat jouw merk, ook met de integratie van het platform, geheel in eigen stijl blijft.
  • Integraties We starten met de integratie van Ucommerce met jouw stack, zoals Umbraco of Sitecore. Na een testfase gaan we live.
  • Optimalisatie Meten is weten. Middels een data-analyse en CRO ontwikkelen we jouw webshop continu door en zorgen we dat alles up-to-date blijft.

Waarom wij van Ucommerce houden

Korte time-to-market

Wij bieden met onze Webshop Accelerator de mogelijkheid om snel een webshop in te zetten met verschillende functionaliteiten.

Content & Commerce

Ucommerce is multi inzetbaar en draait op Umbraco of Sitecore. Alle content kan worden gecombineerd met producten uit de webshop.

E-commerce functionaliteiten

Ucommerce zorgt ervoor dat jij als digital merchant meerdere shops kan beheren, adverteren en inrichten.

Aan de slag met Ucommerce?